Я б душу ангелам вiддав

Я б душу ангелам віддав
Але боюсь: цього ще їм не треба,
Я тільки раз…ні, так і не кохав,
Та босий ходжу, просто неба…

Для них це скарб безцінний у скарбниці,
Для них душа – це світ безмежності і мрій…
Але чому сліпі мої зіниці?
Чому я бачу світ, як грізний буревій?!

29.02.2012


Рецензии