Життя...

Життя не змінює пріорітети,
Воно іде без коректур,
Навколо нас - порожні силуети,
Які несуть у думці "самодур"…

Не варто сподіватись на дарунок,
Його не несуть люди у руках...
Для тебе це лише пустий пакунок,
Який понесеться по вітру, по вітрах...

15.03.2012


Рецензии