Яд элкъвена, яр элкъвена...

(Песня о растоптанной любви).
Мани.

Яд элкъвена, яд элкъвена,
Рагъ экъеч1дай пад элкъвена.
Зи мурадрин гафар авай
Ярдиз вегьей чар элкъвена.

Кьил элкъвена,яд элкъвена,
Зи агакьай гад элкъвена,
Чун кьвед акур куьчейрани
Зулун къайи гар экъвена.

Рехъ алатна,яд элкъвена,
Берекатрин дад элкъвена,
Гевгьердилай багьа яз кьур
Залай к1ани яр элкъвена.

Припев:

Сив хъуьреда,
Вилер шеда,
Зи рик1и рик1
Гьикьван неда,
И дерт нивай
Эхиз жеда?
Залай К1ани яр элкъвена.


Рецензии