Украiнськiй владi

Українській владі.


Більшість, меншість не  давіть...
Силою не візьмеш,
Краще компроміс знайдіть,
Може щось і вийде…

Люди вибирали вас,
Щоб у мирі жити,
Не свариться  кожен раз,
України діти…

Не в'їдайте  депутати,
Народ за плечима,
Адже вам відповідати,
З  якими очима?

Пожалійте хоч   державу,
Люд, знай,  не провинний,
По якому тільки праву,
Гірко Україні?

Президент повинен вийти,
Та  зробити згоду,
Тільки, щоб   не хитрувати,
Вклонитись народу…


Автор  Геннадій  Сівак.
2 лютого 2014 року.


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.