Эссиз-а, ишк тугилолмади

Эссиз-а,ишк тугилолмади
Тугилолмаган ой боласидай
Оламниям таниёлмади
Титради, курккандай осийдавн
Жирканди... деб, мунча совук-а
На поклик, на бир илохий суз
Туйди факат азобнинг укин
Ва ута-ута, аламли куз
Пусинди...
          ***


Рецензии