Цiла сторiнка тишi

***
Ціла сторінка тиші –
Білий мовчазний лист.
Мовчання рядки напише
Сьогодні, або – колись.

Навіщо гортати пам`ять
Сьогодні, або – колись?
Небо пливе над нами –
Білий мовчазний лист.

22.04, 14.05.05


Рецензии