Чын мэхэббэт

ТАШ ТУГЕЛЛЭ УЛ МЭХЭББЭТ.
ЮЛДА БИТ  АУНАП ЯТМЫЙ.
ЧЫН МЭХЭББЭТ ТАБУ АВЫР.      
СУ ОСТЕНЭ УЛ КАЛКМЫЙ.

АЛДАНМАГЫЗ,ТАБАРМЫН ДА
УЧТА ТОТАРМЫН,ДИЕП.
СОЮ ДИЕП ЯЛГЫШМАГЫЗ
ЯНМАГАН ЙОРЭКНЕ ТЕЛЕП.

ЫШАНМАГЫЗ ТАПТЫМ ДИГЭНГЭ
ЧОНКИ УРАУ АНЫН ЮЛЛАРЫ.   
МЭХЭББЭТ УЗЕНЭ ЮЛ ЯРА УЛ
ГУЯ КОМЕШ  ЧИШМЭ СУЛАРЫ.

ДОРЕС БУЛЫР, ЭГЭР ЭЙТСЭМ.
КУЗ ЯШЬЛЭРЕМ КУП ТУКТЕМ
ЙОКЫСЫЗ ТОННЭР УЗДЫРЫП
МЭХЭББЭТЕМНЕ  УСТЕРДЕМ.
 
РЭХМЭТЛЕ МИН ХОДАЕМА
АК ЮЛ АЧТЫ БЭХЕТЕМЭ.
ЧИШМЭЛЭР  УРГЫЛЫП ЧЫКТЫ
СУСАГАН ЙОРЭГЕМДЭ.


Рецензии
Браво!))))))))))Бик матур язгансын,татар булдын инде)))))))

Рябина Хат   12.02.2014 09:41     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.