Не можу промовчати

На Україні – ЖАХ,
Тут розпинають,
Як вже колись розіп’яли Христа,
Тут колють очі,
Вуха відрізають,
То що за демократія така?
Що можна просто 
Викрасти  людину,
Знайти у лісі
Змученим з туртур,
Мою країну чвари
Роздирають
І нерозумність деяких
Натур,
Не може муза
Просто промовчати,
Не відгукнутись
На таке віршем,
Настав
Той час,
Що теми не шукають,
Життя – щомиті, 
Добра сотня тем!
31.01.2014 
_____________________________________________________

«Один із лідерів «Автомайдану» Дмитро Булатов, який зник на тривалий час, знайшовся ввечері у четвер, 30 січня, в селі Вишеньки Бориспільського району під Києвом. Як розповів сам Булатов, невідомі били його, катували, відрізали йому вухо та навіть розпинали - він має проколи на руках, передає кореспондент ТСН.» ( «Телевізійна служба новин»)


Рецензии