Прiрва

Прірва глибока між нами
Та ще живими совками,
Ми за свободу людини,
За незалежність країни.

Кожен совок за Росію,
Вірить в єдину надію,
Що їм вона допоможе
Жить в Україні як гоже.
               
Вірять Росія усюди,
Де прижились її люди,
Тож Україна не наша,
Їхня совковська параша.

Прірва глибока між нами,
Хочуть зробить нас рабами,
Душу і тіло положим
Та всіх совків переможем.

Ми, різномовні вкраїнці,
Горя ковтнули по вінця,
Врешті імперія злості
У небуття піде в гості.
31.01.14.


Рецензии