Шлюбна нiч

Була та ніч божественно красива
І романтична. Постіль - сіно
Так пахло луками,п'янило
В солодкій втомі серце нило...
І ми плавли немов на хвилях
Злились вуста, злилося тіло
Лиш я і ти, єдине ціле.


Рецензии