Награбастають. Накрадуть

Награбастають. Накрадуть.
Палаци зведуть.
За муром, бетоном сховаються.
Посадять пси на ланцюги.
На шиї теж ланцюг - з хрестом.
Ніби то людина Божа, А вона на чорта схожа.
2005р.


Рецензии