Так Богу вгодно, так маe бути
Що є початок і є кінець,
Ніщо не вічне, треба збагнути.
Є проти вітру, є й напростець.
Не тільки гладко, не тільки рівно,
А й по колючках, а й по стерні.
Не завжди чесно, не завжди вірно,
Не тільки людям, але й мені.
2000р.
Свидетельство о публикации №114013007347