Заздрю слiпим, незрячим...
Не бачать, що робиться в світі і добре.
Заздрю глухим, безязиким -
Не чують, мовчать - добре.
Заздрю божевільним -
Нічого не розуміють,
Заздрю померлим, для них уже все скінчилось.
тільки ненародженим не заздрю -
Що ми для них залишимо на цій Землі?
1990р.
Свидетельство о публикации №114013007293