***

Он не из тех людей, что бы нормально говорить
Занурившись у свої думки, іде туди, куди ноги ведуть.
А хтось може пройти повз не помітивши його
Но в его глазах читается многое как будто – « всё и сразу».
Якщо у них подивитися. То можна побачити себе
Нібито його очі, то є дзеркало для всіх.
Вони змінні ( тобто очі)
Чомусь тре чіплятися за очі?!!!
Которые притягивают и от которых не хочется бежать
Може тому, його погляд спрямований вниз ,
Бо він ще не натрапив на « ті самі ОЧІ»


Рецензии