Шевченку Т. Г
Швидко біжать роки в епохи,
Елеї - в пам’ять, зло - в ділах,
Волю - в ярмо, усім - потроху
Чи у дикунство вільний шлях.
Елегії на честь твою складають,
Неньку, вже роздіту, розпинають,
КрадУть, неволять, ріжуть, б’ють,
У нас - все тягнуть, там* - живуть.
Так Ювілей твій зустрічаєм -
Гнів множиться, земля палає.
30.01. 2014р., Київ
__________________________________________
*Запеклий борець проти вступу України в ЄС
Прем’єр- міністр М. Азаров через кілька годин після
відставки на приватному літаку прилетів у Відень,
де у нього на березі Дунаю будинок. Там же будинок
Глави Адміністрації Президента А. Клюєва. Головний
спонсор партії регіонів олігарх Р. Ахметов купив
наддорогий будинок в Лондоні, поряд з ним -
провідна комуністка – нардеп Калетнікова. Екс Глава
СБУ та Екс Перший Віце - Прем’єр В. Хорошковський -
в Монако. Екс Генеральний прокурор В. Піскун - у Франції…
Щось не дуже видно наших багатіїв в Росії, Казахстані та
Білорусі. Нас гонять в Митний Союз, а самі тікають
в ЄС! Не по словам, а по ділам судить заповідав Ісус Христос.
(Повідомлення про сотні українських і російських багатіїв
читай в інтернеті)
Свидетельство о публикации №114013005774