Героям Майдану
За Правду і Волю!
На Вкраїні Богом даній
Сурма зве до бою!
Тож як серце стріне куля
Страху в нім не має
Бо на місці де впаду я
Господь підіймає!
І ви дуже не сумуйте
Щасливії люди!
Україну розбудуйте
Прославте усюди!
Та, щоб вам біди минути
Мої українці
Не беріть грошей Іуди
За владу чужинців
Бо де зірка запалала
З вогню барикади
Наша сотня вже повстала
Гримлять канонади
Хай загину на Майдані
Де Правда і Доля!
Ліпше так, а ніж кайданів
Бандитських неволя!
Свидетельство о публикации №114013004458