Громадська заборона

Вона повернеться...Усi повернуться.
Усi завжди повертаються.
Вони навкруги повернуться
Та вже кiлька столiть обертаються.

Небо наше з тобою захмарене
Хтось дощем у цю нiч заплював.
Я тебе обiйняв, нiби марево,
Цiлу мить тебе не вiдпускав.

Ти кричала, благала, сварилася,
Я на деякий час помирав.
Коли бiля мене опинилася -
Оживав, але вмру ще, я знав.

Ти до мене так близько, так тепло
I далеко так. Бiльш не приходь.
Врятував тебе, ти не помiтила.
Краще в землю, як сонце заходь.

Я тебе не побачу нiколи.
Може, навiть почну сумувать.
На все тут заборона довкола
Починай довгу пiсню спiвать.

Про мороз та про воду прозору,
Що тримає в глибинах прокльон.
Про життя, що зробило нас хворими,
Що будує наш дiм з заборон.

Заборона на певнi емоції,
Заборона на тiло та кров,
Заборона на план революції,
Заборона на нашу любов.


Рецензии