Ф лософ я

Життя, мов філософія смерті,
Всі ніби живі, та ніби і мертві…

А смерть, мов філософія долі,
Ніби стоїть та іде по неволі…

Доля, це філософ поступків,
Любиш – підеш на уступки…

Любов, мов філософія правди,
Любиш? Люби вже назавжди…

30.01.2014


Рецензии