головне, щоб було з ким подiлити життя..
Стало наше вiдкрите кохання,
Коли сенсом твОго i мОго буття,
Стало здiйснення мрiй, як змагання.
Ми кружляли плiч-о-плiч, мов дiти,
Ми смiялись,наче були дурнi,
I не знали як би зробити,
Щоб бували довшими днi.
Ми багато на що сподiвались,
Ми смiливо дивились вперед.
I так любо було, як дiзнались,
Що майбутнє буде як мед.
I довго воно протриває,
Може зовсiм навiки, хто зна.
Головне, що мене ти кохаєш,
І що я найрiднiша твоя.
Свидетельство о публикации №114013012720