Моя рiдненька
Моя Вкраїно! Бачу я тебе ві сні
Мою Матусю! Красуню справжнюю...
Від всього серця я тебе обожнюю.
Немає в світі кращої за тебе,
Рідна земля! Ти золоте чоло, а небо
Це твоя сукня блакитно-серебриста...
Тобі вірші складаю я та пісню урочисту.
Вкраїно Ненько! Такою ти мене зростила
Своїх обох дітей в степах я народила...
Від Запоріжжя недалеко, поблизу Херсонесу.
На вишитому рушнику я ненці хліба принесу
Та стану на горі високій, що над Чорним морем
І буду дзвінко пісню я співать, а своїм горем
Не буду я ділитися від цього дня ні з ким,
Піду я краще та в саду своєму яблучко поїм,
А свою душу їм усім безглуздим розкривати,
Не буду. Нехай це знає тільки моя Мати.
Лише вона мене по-справжньому кохає,
Від усього того у мене серце завмирає...
Про Батьківщину можна ще багато розказати
Та щастя вам усім я щиро хочу побажати!!!
Свидетельство о публикации №114013001220
о чём Вы рассказали,
Вашими глазами - прекрасно!
Благодарю!
Пётр Полынин 29.11.2014 19:16 Заявить о нарушении
Благодарю Вас за Ваши тёплые слова.
С уважением Татьяна.
Татьяна Маловичко 30.11.2014 10:10 Заявить о нарушении
С уважением Татьяна.
Татьяна Маловичко 03.12.2014 13:20 Заявить о нарушении