Кохайтесь!

Не поспішайте ображатись,
Не поспішайте розлучатись,
Своє кохання не вбивайте!
Терпіння кожний в собі майте
І прощення. То – запорука
Кохання вірного, наука.
Вона – миттєва ця незгода –
І ще одна в житті нагода
Обнятись і поцілуватись,
Забути все, лише кохатись,
Разом молитися до Бога,
Щоби Він дав обом нагоду,
Життя подружнє зберегти,
До Бога праведними йти.


30.01.2014 г.


Рецензии