Усе вже сказане...

Нічо не робиться,
Нічо не пишеться…
То що ж онукам тим залишиться?

Усе вже сказане,
Перепоказане…
І маслом дурощів намазане…

Хто намагається,
І щось старається -
Самотній згодом залишається…

Усі втрачаємо,
То ж вибачаємо,
Тоді щось важне і вбачаємо…
 
А потім робиться…
А потім пишеться…
Диви, хоч згадка, та й залишиться!
28.01.14


Рецензии