Пробачте всi, хто по той бiк

Я не ховаюсь - признаюсь -
Що проти нинішньої влади.
І за Вкраїну не боюсь,
В бою померти, Бога ради!

Та, тільки, в чесному бою -
З моєї неньки ворогами.
За неї, рідную, стою -
Гудуть, лиш, кулі під ногами.

Вибачте всі, хто по той бік -
Не можу скинути мундиру.
Виконувать накази звик -
Я захищаю Україну!

Я теж покращення життя,
Шукаю матері і сестрам.
Я присягавсь вбирать сміття -
Обов*язок свій маю нести!

Служу народові й своїй,
Прекрасній, любій Україні.
І маю тисячі надій,
Я хочу захисту, людині!

Сьогодні ж випав час мені
Тримать від вас прокльон й удари...
Від цього боляче вдвійні,
Не від поранень і пожару!


Рецензии