У бабусi, у хатинi, нiби у музеi

У бабусі, у хатині, ніби у музеї.
Висить Кучма на стіні, поряд його—Ленін.
Тимошенко і Кравчук, різні депутати.
Своїм ликом, мов ікони, прикрашають хату.
Я всміхнулася лукаво й бабцю запитала:
„ Чи тепліше вам із ними жити тепер стало?”
- Та ж ти знаєш, як живеться. Ну їх, до холери!
А висять вони на стінах замісто шпалери".


Рецензии