Я тiшусь тобою, неначе дитя
Хоч знаю - усе це омана.
Відійде кохання моє в небуття
І вигулькне сонце з туману.
Чи ж то я зрадію? Хай буде, як є.
Все ж краще, ніж пустка душевна.
Хай сонце для мене щораз устає.
Хай іграшка, хоч і дешева.
Свидетельство о публикации №114012809322