МОЛ МОСЯ!
Молімося! - для всіх важкий той час,
Молімося! - хай Правда переможе,
Молімося! - з мольбою за для нас!
Молімося! - і щиро і натхненно,
Молімося! - бо сили дві зійшлись,
Молімося! - відверто і щоденно,
Щоб у молитві всі в одній злились.
Нехай почує Небо ті прохання,
Хай не відверне свій небесний глаз,
Нехай почує всі наші благання,
Для покаяння подарує час.
Молімося, щоб завтра стало чистим,
Щоб сонце посміхалось для всіх нас,
Щоб те що було дане нам навмисно,
Додало мудрості і розуму дав час.
Свидетельство о публикации №114012800802