Украiнськi сумнiви й надii
Україна жде, затамувавши в грудях подих,
Тигрицею напружилась в останньому стрибку,
На компроміс в брехливих, зрАдливих голОвах
Про вихід з громадянської страшного тупику.
Чи можна вірити тому, хто злісно убиває
І тут підступні пастки зради сміло обійти?
Та певно, не ризикуючи, свого не досягаєш,
Навіть закон не дасть усім гарантію мети.
Сусіди – друзі щирі, часом - вороги лихії,
Зазнали з вами разом щастя, горя і біди,
Тепер кордони поміж нами виросли святії
І в межах їх нам жити в мирі назавжди!
28.01. 2014р., Київ*
__________________________________________
*День критичного засідання Верховної Ради України
Свидетельство о публикации №114012803643