бокажуть щоудвох бува легше
опівночі
писати буду
листи невичерпні.
невичурні.
спаморочені.
за четверту ,
опівночі
впишу свого Будду
в пісні твої,
не мені присвячені
А пообіді,хтось
схвилёванно
в середині каже
спинись!/не стій!
а я все пишу вірші свої
до тебе спершу...
знаєш,
бокажуть
щоудвох
буваєлегше
Свидетельство о публикации №114012802156