В льна. На украинском

Вільна,тепер вже вільна,
вже більше нема полону.
І знов моя квітка біла
цвіте не доторкана болю.
Вільна та вже нічия
знову у мандри порину.
Інша,вже іншая я,
як у ві сні-легкокрила.
В темряві,в сутінках дня,
в сяяві зоряній ночі-
вільная,вільная я
в мріях омитися хочу.
Вже більше нема полону
і в серці,мов квітка біла,
цвіте недоторкана болю
та мрія моя легкокрила.


Рецензии