Визитная карточка
На Донбасі в шахтах сила
І заводів у нас тьма-
Донець славний протіка.
Степи,ліси та терекони,
Піщані пагорби та лісові,
З Росією у нас кордони,
Та рідні з нею ми в душі.
Переплелось у нас коріння
/ Віками в дружбі ми жили/
За що на Заході частенько
Нас називають -"москалі".
То ж бажаю я сьогодні
Всім народам від душі,
Щоб і західні,і східні
В мирі, злагоді жили!
25.12.2013р
Свидетельство о публикации №114012708823