Тримаэться холод...

Тримається холод, тримаються люди за руки,
І ніч заблокує твої смс і дзвінки.
Вже місто вщухає, як вщухне твій біль від розлуки,
Зима нам під ноги розкида тривоги дзвінкі.

Будинки тягнулись до неба і вікнами в нього світили,
І з часом здавалось, що скоро забудеться час,
Та день не проходить, сповзає словами німими,
І кожен із нас пам ятає про кожного з нас.

...Виходиш з роботи. Під небом застигнеш на мить,
Мені в цьому місті нічого уже не болить.

25.01.2014


Рецензии