Ода глинi

Ми маєм кланятися глині!
Бо це і кухлик, і цеглина.
Це піч, це хата, це святиня.
Усе це наша рідна глина!
Вона червона, біла, синя.
Ми маєм кланятися глині.
Вона лікує і мурує.
Вона дзвенить, вона все чує.
Вона життя дала людині.
Нас Бог зліпив колись із глини.
10.06.2010 р.
               


Рецензии