Провiсник весни

   

Надворі то дощ, а то сніг
І хмарно і сумно,  і зимно.
Березень геть за поріг
Гонить настирливу Зиму.

І ось серед прілого листя бутон,
Виткнувсь біленький підсніжник.
Він перший провісник -- весни камертон
І стало і тепло, і ніжно.
18. 03. 2009 р.


Рецензии