Зима доживае вiку

   
               
Зима доживає віку,
Морозить і хурделить,
А березень збився з ліку --
Хапає щасливу мить.
Вмирають сніги під тином,
Сльозами хлюпає двір.
Зима відчува кончину
І виє, мов ранений звір.
15.03.2012 р.


Рецензии