Шанувальникам Марi нського парку

А, чи ви сала не їсте,
Чи ви не з Бандерштату?
Й убогому не подасте,
Й забули рідну хату?
І, навіть, древній наш Тризуб
Для вас проста виделка?...
Узять би зараз вас за чуб,
Та й нумо до люстерка.
У власні очі зазирніть,
В свою пихату пику,
Спросіть, чому так тяжко жить
Вкраїні споконвіку...
Якби-то кожну Божу мить
Виконували свято,
Гукне земляк – допоможіть!
Ми йдем на поміч, брате!!!


Рецензии
Чудовий в1рш!!! Сподобався. Дякую!

Татьяна Вишнякова 5   01.10.2017 20:30     Заявить о нарушении
На это произведение написано 6 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.