Евгению Коноплянке, лучшему футболисту Украины-24!

Евгению Коноплянке, лидеру Днепра, полузащитнику-24!
grigori 30-09-13 / 03:05 3652
Наш Евгенiй Конопля

Краще всiх в футбол гуля!

I частiше так бува-

Гол забье, а то i два!..

А як треба, то i три!..

Е окрасою вiн гри

Лише на однiй нозi

Трьох трима "на привьязi"-

На себе вiдволiка...

Гра Евгенова швидка!-

Вiд захисникiв втiка-

Гра Евгена iх ляка!..

Як за нього не радiты?..

Й хочуть ним заволодiти

Клуби гарнi-свiтовi!..

У дiвок вiн в головi

Мрiе, мабуть, не одна

Випить келих з ним вина

(Як вiн мрiе про медалi...)

I так далi, i так далi...

Люблять всi за гарну гру!

Та потрiбен вiн Днiпру!

Гарному ж (з нас кожен зна)

Гарною е i цiна!

Гарним стань, мов той Блохiн

Й кожен скаже:"Гарний вiн!

Конопля-серед "крутих"

Ходить в бутсах "золотих"

По мьячу такому ж бье

"Золотий" мьяч в нього е!!

Золотих медалей дзвiн...

Кубка хто володар? Вiн!!!"

Хай же збудуться в життi

Мрii нашi всi - отi

Що я тут наримував

Може, всiх i не назвав?

В День нaродження бажаю

Я тому, кого вважаю

Кращим з пiвзахисникiв:

Змiнюе все плин рокiв-

I твое життя, й мое...

Ти ж таким лишайсь, як е!

А як нi- стань лише кращим

Ще швидкiшим, не ледащим!

Перемог в футболи лиш!

Не футбольне все- облиш!

Не футбольне почека.

Вiтаю тебе."Тчка"

 


Рецензии
Ахах. Юморно))) гра его ляка)))

Александр Странный   06.01.2018 23:32     Заявить о нарушении