УкраIна - ситуацiя розпалена i не проста

Україна - ситуація розпалена i не проста

В Україні пани людей достали
Своїми діями і вони повстали –
До ручки довели, торбарями стали,
За працю копійку – розпач приспали.

Чи Європа, чи нейтральність,
Не така для всіх і важність –
Жити по-людськи, не крайність,
А Богом завірена достойність… 

2014.01.25. Литва. Рибак Емір Іванович.


Рецензии