Молюсь i благаю

Захисти мою Вкраїну, Господи, благаю!
Хай гранати, злії кулі в душі не влітають,
Хай не ділять на частини всю мою країну -
Ні на південь, ні на захід, ні на середину!

Господи, дай каяття тим, хто не предбачив
Те, що діється тепер - мати в горі плаче!
Ділять трони... Ой, Татусь, наш Небесний Отче,
Воленьку яви Свою! - Цього серце хоче.

Ти яви через народ Своє сильне Слово,
Хай не буде перешкод - прийде життя нове!
Протягни Свою правицю, дай порозуміння*,
Як наладить все в країні - прояви в нас вміння!

Ось і бій!!! Господь, благаю, дай комусь прозріння,
Через нього яви мудрість людям дать спасіння,
Хай покине Україну дух протистояння,
І на землю спокій прийде іще до світання!

Господи, молю, благаю, простягаю руки...


*"Блаженна людина, що мудрість знайшла,
і людина, що розум одержала"-
          Укр. Біблія, Приповісті 3:13.

                26.01.2014


Рецензии