Якщо ти патриот...

  Тягнибок нас тягне в бок,
  та не в той, що треба.
  Він в овічій шкурі вовк -
  таке в нього кредо...

  Але ми не вівці, щоб
  йти за ним охоче
  воювати на Майдані
  з ранку і до ночі!

  Руйнувати всі гаразд -
  будувати важче.
  Розійшлись би, хлопці, ви
  по домівкам краще.

  А, якщо ти патріот,
  краще б "війско" вивів,
  невже серце не болить
  руйнувати Київ?

  Українці не пробачать
  витівки такої -
  лише крок всім залишився
  до сумної долі...

  Не тортури нам потрібні,
  а з'єднатись в волі,
  щоб здобути в Україні
  кращої всім долі!

  Треба голосно сказати,
  думку таку маю,
  силу й розум поєднати
  та не бути з краю...

    26.01.14р.


Рецензии
Здається, Ви маєте рацію... Але сила й розум у поєднанні не часто зустрічаються, нажаль.

Елена Страмцова   31.01.2014 22:38     Заявить о нарушении