Здаeться ти e i тебе нема

Здається ти є і тебе нема.
На серці весна, надворі зима.
Тебе я не бачу, тебе тільки чую.
З тобою я інколи в сні заночую.

Моя ти надія? Ні, тільки минуле!
Крізь товщу років я тебе не забула.
Нам сонечко з неба шле теплі вітання.
Ми граємось трішки з тобою в кохання.


Рецензии