Дарункiв i квiтiв...

Дарунків і квітів,
Тепла і кохання.
Ще, друзів привітних,
Здійснення бажання!

Ласкавої долі,
Везіння і вдачі.
Стрімління і волі,
Усмішок дитячих!

Здоров*я і сили,
Добра і достатку.
Щоб поруч був милий,
В житті, до остатку!

Надії і віри,
розваг, насолоди...
Будь чесна і вірна,
Душевної вроди!


Рецензии