Йорек жырым

Жаным,сине хаман уйлап,
Якты теннеремне йокламадым ,
Сине шигырь язып утрам,
Энже йолдоз мине бире яктысын.

Урман таулар ,кин елгалар аша,
Жиллер белен селем жиберем,
Бегрем,минем сэйген ярын,
Синсез сагнып кэннер уткерем.

Их сагындым жаным ,тик белмейсен,
Тэннер буе сине юксынам ,
Эзлеп кузлэренне курэлмэгеч,
Шушы шигырь сине тэзедем.

Исен булып кин тормошта яшэ,
Шуны гына тэлэк Алланын,
Курешерге насып итмеседе,
Онота курме минем барлыгын.
 
Эзгеленмес идем бу хетлеге
Мэхебетте булган, син байлыгым,
Тормощомнын  матур жирым булдын,
Йорегемде сине калдырдым.


Рецензии
Бик матур, йоректан чыккан, шыгыр...

Рамиль Галеев   04.02.2014 09:08     Заявить о нарушении