Моя розрада

Похмурі дні: мороз і сніг
Усе набридло: кухня, хата.
Куди б втекти хоч за поріг?
Коли б щось інше і багато!

Одна розрада - інтернет.
Я не самотня, друзів море.
Дивись, спілкуйся і вперед
В Москву, у Пермь чи то у гори.

Немає крил, грошей катма.
А ти літаєш по країні.
І радість! Звісточка німа
Десь засвітилась в паутині.
30.01.2013.


Рецензии