Втрачаeмо друзiв
У заздрощах, смуті, образах.
Втрачаємо друзів і тяжко мені,
І мучусь і каюсь щоразу.
Втрачаємо друзів, мов пісню душі.
І рвуться натягнуті струни.
Втрачаємо друзів - пишу ці вірші,
Мов з примусу п"ю гіркий трунок.
Свидетельство о публикации №114012505934