Фiлософськi вiршi

Дай бідному подачку:
вперше відмовиться,
Вдруге візьме,
Втретє сам попросить.
Не даси - образиться.

       ***
Гвоздики лежали на дорозі
прибиті машинами, ногами
й кожному нагадували -
усі смертні!

       ***
На жінці тримається все:
На жінці сім"я і діти.
На жінці тримається світ.
Без жінки не можна жити!
      
        ***
Будинки стоять поряд
І дивляться один на одного
вікна у вікна.
Сусід погляд від погляду.


Рецензии