Молитва за Укра ну

Чого бажають радикали,
Щоб кров за кров,
Не буде так,
Загиблих Ангел
Зустрічає
І каже:
- То Всевишній знак,
Що треба стати на
Коліна всім,
Склавши  палиці
Й мечі і помолитись
За країну,
Сказавши,
Господи прости,
Уже доволі нагрішили,
Кров, мов ту воду пролили,
Прости нас Господи,
Помилуй,
Шлях до єднання нам вкажи,
Пошли нам  мудрості,
Терпіння,
Очисти душі
І серця
Від всього темного
Гордині
Во ім’я сина і отця,
Дай повернутися
До миру,
За все що
Скоєно прости,
Ми  вже дійшли,
До того краю,
До найтемнішої
Межі…….
25.01.2014


Рецензии
Очень хорошее стихотворение и правильное! Пусть люди задумаются и одумаются,что натворили!И на колени встанут для покаяния.Спасибо.С уважением,Лариса.

Лариса Шуминская   25.01.2014 17:55     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.