Гвалтують кра ну, ус, хто бажають

Гвалтують країну, усі, хто бажають…
З усіх сторін з землею рівняють…

Хто топче її диктаторським ладом…
А хто війною й скаженим підпалом…

На що стає схожа наша Держава,
Якщо совісті й миру у нас вже немає…

І ті, і інші втратили планку,
Гвалтують країну, неначе путанку…

Та щоб всім скаженим воно все гикнулось.
Давно всі померлі вже перевернулись…

Одна сторона підкидає в багаття,
А інша каміння в усе, що на карті…

Усі, хто «по вище», жартують з народом,
А наші звернули за поворотом…

А все почалось з одного моменту,
Що наші шукали по зайвій монеті…

А «вищі» пізнали народу натуру,
Гвалтують країну, продажну, як дуру…

Вона в свою чергу спітніла, маленька,
І скинути хоче, хто сидячи зверху…

Бо зрозумівши, що вибрала здуру,
Тепер в усі сили ту владу руйнує…

Давай, моя мила, я вірю у тебе,
Ти зможеш і виростеш, вище до неба…

Молитвами й силою лютого люду,
Ти перетворишся в кращу фігуру…

Знайдеш собі гідного поводира,
І буде щаслива у тебе родина!

Кошова М.М.
25.01.14


Рецензии