Якщо мене не стане на землi

 

Якщо мене не стане на Землі
Ніхто того напевне й не помітить.
Бо прилетять із півдня журавлі
І зацвітуть, як завжди, в лузі квіти.

І буде вітер трави колихать,
І будуть весни, літо, зими сніжні,
І хтось буде, як я, щораз зітхать,
Що все минуще й люди теж не вічні.

31 січня 2009р.


Рецензии