Окультурювачi сiл
Рубають верби, річечки зникають,
Замулилось праотче джерело.
На місці їх палаци виростають.
Це хто ж так окультурює село?
Залізли вже в болото і долини.
І совість їх не мучить, не пече.
Розпродали село і Україну.
І Десну продадуть, як не втече!
Закидані сміттям ліси і луки,
Засіяні котеджами поля.
Жирують можновладці довгорукі.
Ридає, стогне матінка земля!
2010р.
Свидетельство о публикации №114012510785