Залишу на добро
У часі невблаганнім,
У світа на очах
Біда збіжить сльозами.
Та повернуся знов
Не бачено, не чутно,
Щоб дарувать любов.
Щоб вести у майбутнє.
Шукайте погляд мій
В промінні золотому
І усмішку знайдіть
На пелюстках ранкових;
А кольором очей,
Що в небі голубіють,
Як мати до дітей
Звернутися зумію.
У дощових сльозах,
Що пестять землю нашу.
Печалі смутний знак
Я відведу, не зраджу.
Веселки знамено,
Свої вірші та пісні
Залишу на добро
У весняній колисці.
Свидетельство о публикации №114012405396